Over ons

pijl

1935 was de start van Marine Motors in Antwerpen met de handel in motoren voor pleziervaart. Na de Tweede Wereldoorlog werd dit aangevuld met het samenbouwen van generatoren en pompsets. Dit gebeurde enerzijds voor de scheepvaart en anderzijds voor de aannemerij.

Vanaf de jaren ‘70 doken de eerste dompelpompen op, een markt waar ook Marine Motors zich in verdiepte. Ons aanbod bestond steeds meer uit pompgroepen en dompelpompen, voor aannemerij en industrie, en minder uit motoren voor de scheepvaart.

We merkten op dat klanten graag eerst een pomp uitproberen in hun eigen toepassing. Bijgevolg kwam de verhuur van pompen geleidelijk aan op gang. Hierdoor groeide ons klantenbestand, en daarmee ook onze huurvloot, aanzienlijk en werd er uitgekeken naar een groter terrein.

In 2001 wijzigden we onze naam naar Marine Motors & Pumps, en verhuisden we naar het bedrijventerrein Ter Straten in Oelegem. Hier had ons bedrijf voldoende ruimte om verder te groeien. In 2015 werden we een dochter van onze hoofdleverancier Tsurumi.

tl image12x tl image22x tl image32x

Vandaag

Vandaag is MMPumps exclusief actief in de verhuur en verkoop van pompen en toebehoren. Met een 30-tal medewerkers in dienst en een tweede vestiging in Wavre, wil MMPumps haar klanten flexibiliteit, expertise en interactie bieden. We bieden oplossingen, aangepast aan de specifieke verwachtingen van het project, en streven hierbij naar een meerwaarde voor de klant. Daarnaast hechten wij bij de verhuur en verkoop veel belang aan het leveren van goede service, door middel van herstellingen, onderhoud, plaatsing, en meer.

MEER WETEN? AFSPRAAK MAKEN?

Contacteer ons

Heb je vragen? Stel ze hier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contacteer ons